Négy színes VARTA® poszter

A VARTA® története (2000-2009)

A VARTA® akkumulátorok már világszerte fejlett technológiát, kiváló teljesítményt és kivételes szolgálatot nyújtanak több mint 100 éve.

2000: Innovációs központunk megnyitja kapuit

A VARTA lelebbenti a fátylat új hannoveri személyautóakkumulátor-fejlesztési technológiaközpontjáról. Ezzel az iparág sok kiemelkedő tudású tervezőjét és mérnökét hozza össze.

2002: A Johnson Controls beruház a jövőbe

2002 novemberében a világpiacon vezető helyet betöltő Johnson Controls, Inc. átveszi a VARTA Automotive akkumulátor-divíziót és ezzel megalapozza ezen terület jövőbeli növekedését.

2003: Új AGM-technológiánkat gyorsan átveszik a járműgyártók

A járműgyártók megkoronázzák a Johnson Controls-t mint a luxusautók AGM-akkumulátorainak (Advanced Glass Mat) legelső beszállítóját. A VARTA AGM akkumulátorok borulásbiztosak és gondozásmentesek.

2003: Új dimenzió a haszonjárművek ellátásában

Ezüsttechnológiájú teherautó-akkumulátoraink azonnal átütő sikert aratnak. A VARTA Promotive Silver akkumulátor tökéletes energiaforrás a nagy teljesítményű haszonjárművekbe a premium buszoktól a legújabb teherautókig. Ez a gondozásmentes akkumulátor hosszabb élettartamot és kiemelkedően jó teljesítőképességet garantál.

2006: Bemutatkozik a VARTA Dynamic Trio

A Johnson Controls bevezeti a kategóriájában vezető Dynamic Trio SLI akkumulátorválasztékot. A Silver, Blue és Black modellek életkoruktól függetlenül gondoskodnak az autók energiaellátásáról.

2007: Az innovatív Start-Stop akkumulátorok leteszik a névjegyüket

Új VARTA Start-Stop akkumulátoraink rohamos gyorsasággal elnyerik az olyan gyártók bizalmát, mint a BMW és a Mini. És nem telt bele sok idő, amíg a Johnson Controls a Start-Stop, a hibrid és az elektromos járművek vezető akkumulátorszállítója lett.

2008: Megjelenik egyedülálló PowerFrame®-technológiánk

Ez a szabadalmaztatott, jövőbe mutató rácstechnológia egyik legnagyobb eredményünk. Energiafolyama optimális, teljesítménye páratlan, megbízhatósága kompromisszummentes – bármely felhasználásról legyen is szó.

2009: 3 értékes díj 1 évben

A TEMOT International nemzetközi vásárlócsoport a Johnson Controls-t díjazza a „2009-es Legjobb Marketing-, Értékesítés- és Értékesítés Utáni Támogatás Díj”-jal, a VOLVO nekünk ítélte a „2009-es Teherautó-Beszállítói Díjat”, a General Motors EMEA pedig kitüntette a Johnson Controls-t a „2009-es Év Beszállítója Díj”-jal.

2009: A Start-Stop járműgyártók a bevált VARTA akkumulátorokat választják

Az év elején a Start-Stop járművek mint 80%-ában VARTA akkumulátor dolgozik.

VARTA® Akkumulátor-kereső


Ön szakmabeli? Használja speciális keresőnket a VARTA Partner Portal.

VARTA® Kereskedő-kereső

Egyéb márkakereskedők keresése