Négy VARTA® poszter, melyeken személyautó, haszon- és szabadidő jármű részletei látszanak

A VARTA® története (2010-től napjainkig)

A VARTA® akkumulátorok már világszerte fejlett technológiát, kiváló teljesítményt és kivételes szolgálatot nyújtanak több mint 100 éve.

2010: A Johnson Controls 125 éve

A Johnson Controls megünnepli az akkumulátortechnológia csúcsán eltöltött 125 évét.

2010: Még szélesebb VARTA Start-Stop akkumulátorválaszték

A VARTA újításainak sorozata folytatódik – kifejlesztik a fejlett Start-Stop járművekbe való, optimalizált, AGM-technológiájú VARTA Start-Stop Plus akkumulátort és az alapszintű Start-Stop járművekbe való, EFB-technológiájú (Enhanced Flooded Battery) VARTA Start-Stop akkumulátort.

2010: Bevezetjük az ecosteps® újrahasznosítási programot

Életre hívjuk az ecosteps nevű kezdeményezést, hogy megkönnyítsük a járműakkumulátorok professzionális és környezetbarát újrahasznosítását. Ezzel is segítjük a VARTA-termékek fenntarthatóságát.

2010: 3 nagy díj 1 év alatt

A Johnson Controls a „Volkswagen Innovációs Díj” és a „Volkswagen Csoport Díja a Fenntartható Energiatároló-Rendszerért” büszke nyertese. A General Motors EMEA pedig nekünk ítélte „A 2010-es év Beszállítói Díját“.

2011: A VARTA Start-Stop Service Programme

Bevezetésre kerül a VARTA Start-Stop Service Programme [VSSP] azzal a céllal, hogy a független műhelyeknek különleges műszaki támogatást és eszközöket nyújtson a Start-Stop járművek akkumulátorcseréjében. A résztvevő műhelyek kibővítik üzleti modelljüket, ügyfeleik pedig profitálnak a jobb szolgáltatásokból.

2011: A „2011-es Edison Legjobb Új Termék Díj”

A VARTA Start-Stop akkumulátorválasztékot díjazzák az „Edison Legjobb Új Termék Díj”-jal az „Energia és Fenntarthatóság: Fenntartható Energiarendszerek” kategóriában.

2011: Növeljük az európai termelést

Az elsősorban a VARTA Start-Stop akkumulátorválaszték miatti megnövekedett igények kielégítésére a Johnson Controls kibővíti gyártási kapacitásait.

2012: A „2011-es MAN Teherautó- és Busz-Beszállítói Díj”

A Johnson Controls elnyeri a „2011-es MAN Teherautó- és Busz-Beszállítói Díj”-at. A TEMOT International nemzetközi vásárlócsoport minőségi AGM-technológiánkért nekünk ítéli az „Innovációs Díj”-at.

2013: A VARTA új megjelenése – Minden a VARTA-val kezdődik

Megújúl a VARTA megjelenése: a VARTA márka új logóval, vadonatúj akkumulátorcímkékkel, felfrissített termékválasztékkal, teljesen átdolgozott weboldallal, katalógusokkal és támogató anyagokkal jelentkezik.

2014: A Johnson Controlsnak részei az AGM és EFB akkumulátorok is a nagy teljesítményű Dynamic Trio termékcsaládon belül

2014-ben a Johnson Controls a VARTA Silver Dynamic AGM és Blue Dynamic EFB akkumulátorokkal egészítette ki a már kipróbált és tesztelt Dynamic Trio termékcsaládot. Az AGM és EFB akkumulátorok páratlan teljesítményt és felülmúlhatatlan tartósságot kínálnak a nagy teljesítményű gépkocsikhoz és a Start-Stop alkalmazásokhoz.

2016: Gondozásmentes akkumulátorok ázsiai és európai alkalmazásokra

Johnson Controls 2016-ban olyan akkumulátorokat fejleszt, amelyek gondozásmentesek és kifejezetten ellenállnak a szélsőséges éghajlati körülményeknek. Erősebbek és tartósabbak, és a vásárlók örömére sokáig lehet velük hajtani. Emellett a gyártási folyamat környezetbarátabb lett, 20%-kal kevesebb energiát igényel és 20%-kal kevesebb üvegházhatású gázt ad ki.

2019: Clarios

A Johnson Controls Power Solutions leválik a Johnson Controls International, LLC.-ről, és Clarios néven önállóan folytatja tevékenységét.

VARTA® Akkumulátor-kereső


Ön szakmabeli? Használja speciális keresőnket a VARTA Partner Portal.

VARTA® Kereskedő-kereső

Egyéb márkakereskedők keresése