Impresszum

Clarios Germany GmbH & Co KG
Am Leineufer 51
30419 Hannover
Németország
Telefon: +49 (0) 511/975-0
Kapcsolat: info.emea@varta-automotive.com

Hivatalos székhely: Hannover
Regisztrációs szám: Hannover HRA 205413
Forgalmiadó-azonosító szám: DE 115 647 997

Teljes körű kötelezettséggel rendelkező partner: Clarios Germany Holding GmbH
Hivatalos székhely: Hannover
Regisztrációs szám: Hannover HRB 218503
Igazgatótanács: Dr. Werner Benade, Bettina Koback, Dr. Christian Rosenkranz

Felelős szerkesztő: Julia Gramse
Telefon: +49 (0) 511/975-0

Webdizájn, koncepció és kialakítás

Americaneagle.com
2600 S. River Road
Des Planies, IL 60018, USA
Kapcsolat: scott.zachry@americaneagle.com


Az Európai Bizottság lehetőséget biztosít a fogyasztóknak a jogviták rendezésére (OVR) online platformjainak egyikén. Ez a platform a következő külső hivatkozáson érhető el: http://ec.europa.eu/consumers/odr

A békéltető testület előtt történő vitarendezési eljárásban nem vagyunk kötelesek részt venni, ezért ilyen eljárásban nem tudunk részt venni.

Felelősség kizárása

A weboldal készítése során mindent megtettünk azért, hogy az itt található információk a legfrissebbek, helytállóak és egyértelműek legyenek. Figyelmetlenségből származó hibák azonban így is előfordulhatnak. A Clarios Germany GmbH & Co. KG nem vállal felelősséget nyomdahibákért, valamint a vállalat weboldalán található információk helytállóságáért, teljességéért és időszerűségéért. A Clarios Germany GmbH & Co. KG szerverein elérhetővé tett információk és adatok előzetes értesítés nélkül módosulhatnak. A Clarios Germany GmbH & Co. KG weboldalán elérhetővé tett szolgáltatásokat, információkat és adatokat a jelen formájukban biztosítjuk, és azokat semmilyen módon nem szavatoljuk.

Amennyiben a Clarios Germany GmbH & Co. KG weboldalán külső, harmadik felek weboldalaira mutató hivatkozások találhatók, a Clarios Germany GmbH & Co. KG semmiféle felelősséget vagy kötelezettséget nem vállal a hivatkozott weboldalakon található, vagy az ott található hivatkozások segítségével elérhető információkért, közlésekért vagy anyagokért. Határozottan kijelentjük, hogy a weboldalon található hivatkozásokról elérhető más oldalakon található, harmadik felek által biztosított tartalmakkal és/vagy véleményekkel nem feltétlenül értünk egyet.

Clarios Germany GmbH & Co. KG.weboldalának használatával Ön az ehhez kapcsolódó összes kockázatot vállalja, többek között a számítógép, a szoftverek vagy az adatok sérülésének kockázatát, amelyet a Clarios Germany GmbH & Co. KG weboldalán, vagy az ahhoz való hozzáférés során átadott vagy aktivált bármilyen vírus, szoftver vagy egyéb fájl okozhat. A Clarios Germany GmbH & Co. KG semmilyen körülmények között nem vállal felelősséget bármilyen közvetlen, közvetett, különleges, véletlen vagy következményes kárért, ideértve – korlátozás nélkül – a Clarios Germany GmbH & Co. KG. weboldalán található információk használatához, nem megfelelő használatához, illetve az információk hiányához kapcsolódó, vagy abból eredő bevétel- vagy nyereségkiesést is.

Google Analytics

Ez a weboldal Google Analytics-et használ. Bővebb tájékoztatás található itt:
www.google.com/analytics

VARTA® Akkumulátor-kereső


Ön szakmabeli? Használja speciális keresőnket a VARTA Partner Portal.

VARTA® Kereskedő-kereső

Egyéb márkakereskedők keresése