Impresszum

Johnson Controls Autobatterie GmbH & Co KGaA
Am Leineufer 51
30419 Hannover
Németország
Telefon: +49 (0) 511/975-02
Kapcsolat: info-hu@varta-automotive.com

Hivatalos székhely: Hannover
Regisztrációs szám: Hannover HRB 62427
Forgalmiadó-azonosító szám: DE 115 647 997

Teljes körű kötelezettséggel rendelkező partner: JCB Management GmbH
Hivatalos székhely: Hannover
Regisztrációs szám: Hannover HRB 62413
Igazgatótanács: Johann-Friedrich Dempwolff, Jose Miguel Lopez Ascaso

Felelős szerkesztő: Julia Gramse
Telefon: +49 (0) 511/975-02

Webdizájn, koncepció és kialakítás

GTB
550 Town Center Drive
Dearborn, MI 48126, USA
Kapcsolat: jcisupport@gtb.com


Az Európai Bizottság lehetőséget biztosít a fogyasztóknak a jogviták rendezésére (OVR) online platformjainak egyikén. Ez a platform a következő külső hivatkozáson érhető el: http://ec.europa.eu/consumers/odr

A békéltető testület előtt történő vitarendezési eljárásban nem vagyunk kötelesek részt venni, ezért ilyen eljárásban nem tudunk részt venni.

Felelősség kizárása

A weboldal készítése során mindent megtettünk azért, hogy az itt található információk a legfrissebbek, helytállóak és egyértelműek legyenek. Figyelmetlenségből származó hibák azonban így is előfordulhatnak. A Johnson Controls Autobatterie GmbH & Co KGaA nem vállal felelősséget nyomdahibákért, valamint a vállalat weboldalán található információk helytállóságáért, teljességéért és időszerűségéért. A Johnson Controls Autobatterie GmbH szerverein elérhetővé tett információk és adatok előzetes értesítés nélkül módosulhatnak. A Johnson Controls Autobatterie GmbH & Co KGaA weboldalán elérhetővé tett szolgáltatásokat, információkat és adatokat a jelen formájukban biztosítjuk, és azokat semmilyen módon nem szavatoljuk.

Amennyiben a Johnson Controls Autobatterie GmbH & Co KGaA weboldalán külső, harmadik felek weboldalaira mutató hivatkozások találhatók, a Johnson Controls Autobatterie GmbH & Co KGaA semmiféle felelősséget vagy kötelezettséget nem vállal a hivatkozott weboldalakon található, vagy az ott található hivatkozások segítségével elérhető információkért, közlésekért vagy anyagokért. Határozottan kijelentjük, hogy a weboldalon található hivatkozásokról elérhető más oldalakon található, harmadik felek által biztosított tartalmakkal és/vagy véleményekkel nem feltétlenül értünk egyet.

A Johnson Controls Autobatterie GmbH & Co KGaA weboldalának használatával Ön az ehhez kapcsolódó összes kockázatot vállalja, többek között a számítógép, a szoftverek vagy az adatok sérülésének kockázatát, amelyet a Johnson Controls Autobatterie GmbH & Co KGaA weboldalán, vagy az ahhoz való hozzáférés során átadott vagy aktivált bármilyen vírus, szoftver vagy egyéb fájl okozhat. A Johnson Controls Autobatterie GmbH & Co KGaA semmilyen körülmények között nem vállal felelősséget bármilyen közvetlen, közvetett, különleges, véletlen vagy következményes kárért, ideértve – korlátozás nélkül – a Johnson Controls Autobatterie GmbH & Co KGaA weboldalán található információk használatához, nem megfelelő használatához, illetve az információk hiányához kapcsolódó, vagy abból eredő bevétel- vagy nyereségkiesést is.

VARTA® Akkumulátor-kereső

VARTA® Kereskedő-kereső

Egyéb márkakereskedők keresése