Egy középes méretű, ezüst színű autó látszik oldalról és halad az úton

Abszorbeáló üvegszálas (AGM) ólmos-savas, fejlett technológia

Váltson AGM-re, hogy a lehető legjobbat kapja. Azáltal, hogy a legfejlettebb Absorbent Glass Mat technológiát alkalmazó AGM akkumulátort választja, kiemelkedő akkumulátort vásárol, amely a legigényesebb járművek és tartozékok áramellátásának a biztosítására is képes. Az AGM akkumulátor biztonságos és szivárgásbiztos, még akkor is, ha történetesen eltörik. Az AGM technológia háromszorosát kínálja a hagyományos akkumulátorok tartósságának, ugyanakkor tökéletes megoldás azoknál a speciális Start-Stop rendszereknél, ahol az akkumulátort az energia-visszanyerő fékrendszer által biztosított energia segítségével gyorsan kell feltölteni.

A Powersports AGM akkumulátorokat úgy terveztük, hogy a szélsőséges körülmények között is működjenek. Az AGM ólmos-savas integrálásával a kifinomult termék hosszú élettartama alatt maximális erőt szolgáltat és teljesen gondozásmentes.

Absorbent Glass Mat (AGM)

A speciális AGM ólmos-savas technológia felszívja az akkumulátorban található összes savat és ezzel nagy ciklusállóságot biztosít. Ez lehetővé teszi az akkumulátor gyakori feltöltését és kisütését a legkisebb teljesítményveszteség nélkül.

Bővebb tájékoztató az AGM-technológiáról

VARTA® AGM fejlett technológia start-stop járművekhez

Egy AGM VARTA® akkumulátor részletes kivágása

VARTA® Akkumulátor-kereső


Ön szakmabeli? Használja speciális keresőnket a VARTA Partner Portal.

VARTA® Kereskedő-kereső

Egyéb márkakereskedők keresése