Termékválaszték áttekintése

Egy szürke autó halad a város felé, de csak az oldala látszik

Gépjármű akkumulátorok

Hol lehet a legjobb gépjármű akkumulátort beszerezni? A Németországban gyártott VARTA gépjármű akkumulátorok úgy vannak kialakítva, hogy mindenféle autónak megfelelő teljesítményt és hosszú élettartamot biztosítsanak. Akár hagyományos járművekhez vagy jól felszerelt, start-stop rendszerű autókhoz keres akkumulátort, megtalálja az alábbiakban. Vagy böngéssze akkumulátor-keresőnket.

Bővebb tájékoztatás a gépjármű akkumulátorokra vonatkozóan

Egy kék és fehér kamion halad az autópályán a fényképezőgép irányában

Nehéz haszonjármű akkumulátorok

A szaporodó környezetvédelmi és biztonsági előírások, a több, ún. „end-of-frame” szerelési rendszerű kamion és a minden alkalmazásban megjelenő újabb elektromos berendezések drasztikusan meg fogják változtatni a piacot. Páratlan, nehéz haszonjárművekhez alkalmas VARTA® akkumulátor választékunk készen áll az új piaci igények kiszolgálására.

Bővebben a nehéz haszonjármű akkumulátorokról

Fekete ruhába öltözött férfi fákkal szegélyezett vidéki úton motorozik a fekete motorján

Powersports akkumulátorok

A Powersports a járművek széles skáláját felölelik, ideértve a motorkerékpárokat, quadokat, jet skiket, mindenféle terepen közlekedő és terepjáró járműveket (ATV-k és UTV-k), robogókat, hójárókat és még a fűnyírókat is. Biztosan minden alkalmazáshoz talál megfelelő powersports akkumulátort.

Bővebben a Powersports akkumulátorokról

Egy fehér vitorlás hajó a vízen

Szabadidő akkumulátorok

A VARTA® Professional választékunk speciálisan vízi járművek, pl. elektromos hajók, jachtok és motorcsónakok, továbbá mindenféle lakókocsi és lakóautó energiaellátására készült. Golfkocsikhoz és hasonló felhasználásokhoz válassza a VARTA® szabadidős akkumulátorokat, amelyeknek mindig számíthat kivételesen nagy teljesítményére és megbízhatóságára.

Bővebben a szabadidő akkumulátorokról

VARTA® Akkumulátor-kereső

VARTA® Kereskedő-kereső

Egyéb márkakereskedők keresése