Termékválaszték áttekintése

Egy szürke autó halad a város felé, de csak az oldala látszik

Gépjármű akkumulátorok

Hol lehet a legjobb gépjármű akkumulátort beszerezni? A Németországban gyártott VARTA gépjármű akkumulátorok úgy vannak kialakítva, hogy mindenféle autónak megfelelő teljesítményt és hosszú élettartamot biztosítsanak. Akár hagyományos járművekhez vagy jól felszerelt, start-stop rendszerű autókhoz keres akkumulátort, megtalálja az alábbiakban. Vagy böngéssze akkumulátor-keresőnket.

Bővebb tájékoztatás a gépjármű akkumulátorokra vonatkozóan

Egy kék és fehér kamion halad az autópályán a fényképezőgép irányában

Akkumulátorok nehéz haszongépjárművekhez

A VARTA® haszongépjármű akkumulátorok a legújabb és leghatékonyabb technológiákkal vannak felszerelve. A piac minden új környezetvédelmi és biztonsági előírásának megfelelnek, és energiával látják a teherautók fülkéinek egyre inkább bővülő elektronikus berendezéseit.

Bővebb tájékoztatás a nehéz haszongépjármű akkumulátorokról

Fekete ruhába öltözött férfi fákkal szegélyezett vidéki úton motorozik a fekete motorján

Powersports akkumulátorok

A Powersports a járművek széles skáláját felölelik, ideértve a motorkerékpárokat, quadokat, jet skiket, mindenféle terepen közlekedő és terepjáró járműveket (ATV-k és UTV-k), robogókat, hójárókat és még a fűnyírókat is. Biztosan minden alkalmazáshoz talál megfelelő powersports akkumulátort.

Bővebben a Powersports akkumulátorokról

Egy fehér vitorlás hajó a vízen

Szabadidő akkumulátorok

A VARTA® Professional választékunk speciálisan vízi járművek, pl. elektromos hajók, jachtok és motorcsónakok, továbbá mindenféle lakókocsi és lakóautó energiaellátására készült. Válassza a VARTA® szabadidős akkumulátorokat a kivételes teljesítményért és megbízhatóságért, amelyre mindig számíthat.

Bővebben a szabadidő akkumulátorokról

VARTA® Akkumulátor-kereső


Ön szakmabeli? Használja speciális keresőnket a VARTA Partner Portal.

VARTA® Kereskedő-kereső

Egyéb márkakereskedők keresése