Termékválaszték áttekintése

Egy szürke autó halad a város felé, de csak az oldala látszik

Gépjármű akkumulátorok

Hol kaphatóak a legjobb gépjármű akkumulátorok? A Németországban tervezett VARTA® gépjármű akkumulátorok mindenféle gépkocsihoz a megfelelő teljesítményű és élettartamú akkumulátorokat biztosítják. Akár normál járművekhez, akár nagyon magas szinten, start-stop rendszerrel felszerelt gépkocsikhoz vagy elektromos járművekhez keres akkumulátort, megtalálja alább. Vagy nézze meg akkumulátorkeresőnket.

Bővebb tájékoztatás a gépjármű akkumulátorokra vonatkozóan

Egy kék és fehér kamion halad az autópályán a fényképezőgép irányában

Akkumulátorok nehéz haszongépjárművekhez

A VARTA® haszongépjármű akkumulátorok a legújabb és leghatékonyabb technológiákkal vannak felszerelve. A piac minden új környezetvédelmi és biztonsági előírásának megfelelnek, és energiával látják a teherautók fülkéinek egyre inkább bővülő elektronikus berendezéseit.

Bővebb tájékoztatás a nehéz haszongépjármű akkumulátorokról

Fekete ruhába öltözött férfi fákkal szegélyezett vidéki úton motorozik a fekete motorján

Powersports akkumulátorok

A Powersports a járművek széles skáláját felölelik, ideértve a motorkerékpárokat, quadokat, jet skiket, mindenféle terepen közlekedő és terepjáró járműveket (ATV-k és UTV-k), robogókat, hójárókat és még a fűnyírókat is. Biztosan minden alkalmazáshoz talál megfelelő powersports akkumulátort.

Bővebben a Powersports akkumulátorokról

Egy fehér vitorlás hajó a vízen

Szabadidő akkumulátorok

A VARTA® Professional választékunk speciálisan vízi járművek, pl. elektromos hajók, jachtok és motorcsónakok, továbbá mindenféle lakókocsi és lakóautó energiaellátására készült. Válassza a VARTA® szabadidős akkumulátorokat a kivételes teljesítményért és megbízhatóságért, amelyre mindig számíthat.

Bővebben a szabadidő akkumulátorokról

VARTA® Akkumulátor-kereső


Ön szakmabeli? Használja speciális keresőnket a VARTA Partner Portal.

VARTA® Kereskedő-kereső

Egyéb márkakereskedők keresése