VARTA® akkumulátor termékválasztékunk

Egy szürke autó halad a város felé, de csak az oldala látszik

Személyautó akkumulátorok

Akár első autótulajdonos és biztonságos hosszan tartó akkumulátort keres, vagy csak a lehető legkiválóbb energiaellátást szeretné, akkumulátoraink megfelelnek igényeinek.

Bővebben a személyautó akkumulátorokról

 • Silver Dynamic AGM

  A VARTA® Silver Dynamic AGM akkumulátorok a legjobb teljesítményt és technológiát nyújtják, valamint a felsőbb kategóriás, hatalma energiaigényű járművek meghajtására készültek.

  Termék részletek
 • Silver Dynamic

  Ha mindig az autó elindulásától függnek dolgai, akkor a rendkívüli energiaellátással és a tartós teljesítménnyel a VARTA® Silver Dynamic akkumulátor a legjobb választás.

  Termék részletek
 • Blue Dynamic EFB

  A teljes megbízhatóság és a nyugalom érdekében a VARTA® Blue Dynamic EFB akkumulátorok képesek lépést tartani a napi menetrenddel és nagy teljesítményt nyújtanak.

  Termék részletek
 • Blue Dynamic

  A VARTA® Blue Dynamic akkumulátorok megbízhatóságot nyújtanak minden standard berendezéssel rendelkező vagy start-stop rendszerű járműhez, hogy Önnek semmi miatt se kelljen aggódnia.

  Termék részletek
 • Black Dynamic

  A VARTA® Black Dynamic akkumulátor tökéletes az első autótulajdonosok számára, akik még keresik az ár és a kiváló minőség közötti megfelelő egyensúlyt.

  Termék részletek
 • VARTA Classic

  VARTA® Classic a klasszikus és veterán autókhoz. Az exkluzív, kézzel készített, eredeti akkumulátor a modern technológiát a hagyományos felépítési gyártási módszerekkel ötvözi.

  Termék részletek
Egy kék és fehér kamion halad az autópályán a fényképezőgép irányában

Nehéz haszonjármű akkumulátorok

A szaporodó környezetvédelmi és biztonsági előírások, a több, ún. „end-of-frame” szerelési rendszerű kamion és a minden alkalmazásban megjelenő újabb elektromos berendezések drasztikusan meg fogják változtatni a piacot. Páratlan, nehéz haszonjárművekhez alkalmas VARTA® akkumulátor választékunk készen áll az új piaci igények kiszolgálására.

Bővebben a nehéz haszonjármű akkumulátorokról

Fekete ruhába öltözött férfi fákkal szegélyezett vidéki úton motorozik a fekete motorján

Powersports akkumulátorok

A Powersports a járművek széles skáláját felölelik, ideértve a motorkerékpárokat, quadokat, jet skiket, mindenféle terepen közlekedő és terepjáró járműveket (ATV-k és UTV-k), robogókat, hójárókat és még a fűnyírókat is. Biztosan minden alkalmazáshoz talál megfelelő powersports akkumulátort.

Bővebben a Powersports akkumulátorokról

 • Powersports AGM

  A VARTA® Powersports AGM akkumulátorok karbantartásmentesek és nem igényelnek felöntést. Savcsomagos, száraz töltésű akkumulátorok.

  Termék részletek
 • Powersports Freshpack

  A VARTA® Powersports Freshpack akkumulátorok megbízható indítóerővel rendelkeznek meleg és hideg időben egyaránt, valamint robusztus felépítésüknek köszönhetően rázkódásállók.

  Termék részletek
 • Powersports Gardening

  A VARTA® Powersports Gardening akkumulátorokat speciálisan az üléses fűnyírókhoz fejlesztették ki; gondozásmentesek és nem igényelnek utántöltést.

  Termék részletek
 • Powersports GEL

  A VARTA® Powersports Gel akkumulátorok teljesen karbantartásmentesek és teljesen feltöltve szállítják azokat, hogy azonnal használhatók legyenek.

  Termék részletek
Egy fehér vitorlás hajó a vízen

Szabadidő akkumulátorok

A VARTA® Professional választékunk speciálisan vízi járművek, pl. elektromos hajók, jachtok és motorcsónakok, továbbá mindenféle lakókocsi és lakóautó energiaellátására készült. Golfkocsikhoz és hasonló felhasználásokhoz válassza a VARTA® szabadidős akkumulátorokat, amelyeknek mindig számíthat kivételesen nagy teljesítményére és megbízhatóságára.

Bővebben a szabadidő akkumulátorokról

VARTA® Akkumulátor-kereső

VARTA® Kereskedő-kereső

Egyéb márkakereskedők keresése