VARTA® gépjármű akkumulátorok

Hogyan találja meg az autójához megfelelő akkumulátort

Sok tényezőt kell figyelembe venni a gépkocsijának megfelelő akkumulátor megtalálásához. Van benne start-stop rendszer, vagy nincs? Elektromos vagy hagyományos gépkocsi? Ha nem biztos benne, nézze meg a gépkocsi használati útmutatóját vagy beszéljen szerelőjével, hogy megismerje az eredeti gyártói ajánlást. Ha szeretne többet megtudni erről, kattintson ide!

Car_Road_Wheelx725x400.jpg

Akkumulátorok elektromos motorral szerelt gépkocsikhoz

Minden gépkocsinak szüksége van 12 V-os akkumulátorra. Igen, még az elektromos gépkocsiknak is. A gépkocsi zárása vagy ehhez hasonló funkciók kizárólag alacsony feszültségű akkumulátorokkal működnek. De ez nem minden! Ha a magas feszültségű akkumulátor működése leáll, a 12 V-os akkumulátornak az alapvető biztonsági funkciókat, úgy mint a szervokormány, a fékrásegítő és az ABS, továbbra is működtetnie kell. Ehhez az elengedhetetlen feladathoz a VARTA a Silver Dynamic AGM-t ajánlja - amely egy megbízható áramforrás az elektromos gépjárművek minden szükségletéhez.

További információk az elektromos járművek akkumulátorairól
Das Armaturenbrett eines Autos mit der Uhr auf der linken Seite, dem Tachometer auf der rechten Seite und einem Start-Stopp-Symbol in der Mitte

Akkumulátorok start-stop technológiával rendelkező autókhoz

A start-stop technológia segít takarékoskodni az üzemanyaggal, mert automatikusan kikapcsolja a motort, amikor a gépkocsi megáll. Azonban a start-stop funkcióval rendelkező autók nagyobb igénybevételnek teszik ki az autó akkumulátorát. Ezért a VARTA® olyan autós akkumulátorokat kínál – mint például a Silver Dynamic AGM és a Blue Dynamic EFB – amelyeket kifejezetten start-stop járművekhez fejlesztettek ki.

Tudjon meg többet

Application_1_automotive_725x400.jpg

Akkumulátorok hagyományos vagy régebbi autókhoz

A folyadékkezeléses ólomsavas akkumulátor a legáltalánosabban elterjedt ólomsavas akkumulátor típus, és széles körben használják az autóiparban. A VARTA® gépjármű akkumulátorok globálisan megbízhatóak az ügyfelek körében, és az Ön igényeit is ki fogják elégíteni.

Tudjon meg többet

VARTA® Akkumulátor-kereső


Ön szakmabeli? Használja speciális keresőnket a VARTA Partner Portal.

VARTA® Kereskedő-kereső

Egyéb márkakereskedők keresése