VARTA® gépjármű akkumulátorok

Hogyan találja meg az autójához megfelelő akkumulátort

A megfelelő akkumulátor kiválasztásához először derítse ki, hogy autója rendelkezik-e start-stop rendszerrel. Ha nem biztos benne, akkor tekintse meg autója útmutatóját, vagy forduljon autószerelőjéhez az eredeti berendezésgyártó (OEM) javaslatainak meghatározásához. Bővebb tájékoztatás érdekében kattintson ide.

Das Armaturenbrett eines Autos mit der Uhr auf der linken Seite, dem Tachometer auf der rechten Seite und einem Start-Stopp-Symbol in der Mitte

Akkumulátorok start-stop technológiával rendelkező autókhoz

A start-stop technológia segít takarékoskodni az üzemanyaggal, mert automatikusan kikapcsolja a motort, amikor a gépkocsi megáll. Azonban a start-stop funkcióval rendelkező autók nagyobb igénybevételnek teszik ki az autó akkumulátorát. Ezért a VARTA® olyan autós akkumulátorokat kínál – mint például a Silver Dynamic AGM és a Blue Dynamic EFB – amelyeket kifejezetten start-stop járművekhez fejlesztettek ki.

Tudjon meg többet

Application_1_automotive_725x400.jpg

Akkumulátorok hagyományos vagy régebbi autókhoz

A folyadékkezeléses ólomsavas akkumulátor a legáltalánosabban elterjedt ólomsavas akkumulátor típus, és széles körben használják az autóiparban. A VARTA® gépjármű akkumulátorok globálisan megbízhatóak az ügyfelek körében, és az Ön igényeit is ki fogják elégíteni.

Tudjon meg többet

VARTA® Akkumulátor-kereső


Ön szakmabeli? Használja speciális keresőnket a VARTA Partner Portal.

VARTA® Kereskedő-kereső

Egyéb márkakereskedők keresése