VARTA® ProMotive akkumulátorok nehéz haszongépjárművekhez

Egy kék és fehér kamion halad az autópályán a fényképezőgép irányában

Napjainkban a haszongépjárművek már nem csupán egyszerű teherautók, amelyek A-ból B-be közlekednek, és amelyeket pusztán közlekedési vagy munkagépként használnak. Az egyre szigorúbb környezetvédelmi és biztonsági előírások drasztikusan átalakították a piacot. Ezáltal a teherautó akkumulátor szerepe teljesen megváltozott: megbízható indítási teljesítményt kell biztosítania, ugyanakkor gondoskodnia kell az elektronikai eszközökről is. A parkolás idején történő hűtő / fűtő funkció mellett a teherautók manapság nagyszámú elektromos berendezéssel rendelkeznek, amelyek teljesen új komfortszintre emelik a kamionfülkében történő vezetést és az ott töltött éjszakákat. A VARTA® haszongépjárművekhez készült akkumulátorai felülmúlhatatlanok és alaposan felkészültek a megváltozott piaci igényekhez.

Egy piros és fehér kamion halad az autópályán

Teherautó akkumulátorok

A VARTA® ProMotive vezető technológiát biztosít a távolsági haszongépjárművek számára. A motor puszta beindításánál sokkal többet nyújt, így például energiát szolgáltat parkolás során a vezetőfülke hűtéséhez / fűtéséhez. A VARTA® ProMotive AGM akkumulátorok ideálisak az EURO 5/6-os követelményekhez, és kifejezetten a sok berendezéssel rendelkező, korszerű teherautókhoz fejlesztették ki azokat.

Bővebb tájékoztatás
Fehér szállító jármű áll egy épület előtt és rakodásra vár

Szállítójármű akkumulátorok

A szállítójárművekbe olyan akkumulátor kell, amely akkor is maximális energiát szolgáltat a jármű be- és kirakodásához, ha az városi forgalomban halad és a motor gyakran áll. Ezért a szállítójármű akkumulátorainkban lévő hatalmas tartalékok gondoskodnak arról, hogy a jármű berendezései, például a rakodódaruk mindig tökéletesen működjenek.

Bővebb tájékoztatás
Kék traktor utánfutóval áll egy mezőn

Mezőgazdasági jármű akkumulátorok

Ha élvezni szeretné munkája gyümölcsét, a jó időjárásnál többre van szüksége. Olyan járművek is kellenek, amelyek készek behozni fenntartásuk költségeit, még a szezonális leállások után is. Erre a célra fejlesztettük ki a VARTA® mezőgazdasági akkumulátorokat, melyek kitűnő indítóerőt és nagy tartalékokat kínálnak, amire a vezetőfülkén belüli berendezések, pl. a légkondicionáló energiaellátásához van szükség. Mivel termékeink gondozásmentesek, teljes fenntartási költségei idényről idényre csökkenni fognak.

Bővebb tájékoztatás
Építőjármű halad az úton lefelé kék és napos ég alatt

Építőgép akkumulátorok

Az építőgépeknek és -járműveknek a legnehezebb körülmények között, a legszokatlanabb körülmények között és a legmostohább időjárásban is tökéletesen kell működniük. Ezért olyan akkumulátorra van szükségük, amely maximális indítóerőt biztosít, ugyanakkor ellenáll a rázkódásoknak és kifolyás biztos még terepen is. A VARTA® építőgép akkumulátorokkal elkerülhetők a költséges leállási idők, és vállalkozása töretlenül fog előrehaladni.

Bővebb tájékoztatás
Fehér távolsági autóbusz a naplementében egy vidéki úton halad

Távolsági busz akkumulátorok

Amikor egy egész távolsági buszflotta üzemeltetéséről van szó, akkor kulcsfontosságú a megbízhatóság, különösen a városközi gyorsjáratokon. Távolsági autóbusz akkumulátoraink rendkívüli teljesítményt nyújtanak még a legzordabb időben is, így Ön garantáltan időben el tudja juttatni az utasokat A-ból B-be. Ráadásul gondozásmentes termékeink csökkentik a szervizelés okozta időveszteséget, ezáltal alacsonyan tartják az összköltséget. A kiváló technológiának köszönhetően plusz energiát tartogatnak pl. a fedélzeti catering- és szórakoztató berendezések működtetéséhez, így más módon is növelik vállalkozása versenyképességét.

Bővebb tájékoztatás
Fehér busz halad egy kék és fehér íves fémhídon

Városi autóbusz akkumulátor

A menetrend szerinti útvonalakon kulcsfontosságú a pontosság. Ezért 100%-osan megbízható akkumulátorra van szükség, melyet úgy fejlesztettünk ki, hogy képes legyen elviselni a sűrű megállások okozta ciklikus megterhelést. Emellett a szervizelések miatti leállási idő elkerülésével kevesebb panasszal élhetnek az utasok, és nőhet a bevétel. Városi busz akkumulátoraink a fedélzeti berendezéseknek is megbízható energiát adnak, ideértve a digitális kijelzőket és a légkondicionálót.

Bővebb tájékoztatás
Fehér és zöld kommunális jármű hátulról

Kommunális jármű akkumulátorok

A közszféra járműveinek nagyon költséghatékonyaknak és mindig üzemkészeknek kell lenniük. Ezért kommunális jármű akkumulátorainkat úgy terveztük, hogy azok indításról-indításra teljesen megbízhatók legyenek. Minél tovább tartanak, Ön annál többet takarít meg.

Bővebb tájékoztatás
Tűzöltóautók állnak sorban. Kék és felhős ég fölöttük.

Tűzoltóautó akkumulátorok

Ha olyan életbevágó fontosságú szolgáltatásról van szó, mint a tűzoltás, járműveinek folyamatosan azonnali hatállyal készen kell állniuk, és ez jórészt az akkumulátorokon múlik. A VARTA® bevált és megbízható energiaforrás az ilyen nagy felszereltségű és specializált járművekbe. Akkumulátoraink mindig teljes erőt biztosítanak a motoroknak és plusz energiát nyújtanak a csörlők, tömlők, adó-vevők és egyéb alapvető berendezések ellátására.

Bővebb tájékoztatás

VARTA® Akkumulátor-kereső


Ön szakmabeli? Használja speciális keresőnket a VARTA Partner Portal.

VARTA® Kereskedő-kereső

Egyéb márkakereskedők keresése