VARTA® akkumulátorok hójárókhoz

Valaki hójáróval repül egy domb felett, kék ég a háttérben

Egy hójárónál minden a hidegindítási teljesítményen múlik. Ezért jó tudni, hogy hójáró akkumulátoraink a jeges hőmérsékleteket is lazán veszik.

A VARTA® Powersports Freshpack akkumulátorok megbízható indítóerővel rendelkeznek meleg és hideg időben egyaránt, valamint robusztus felépítésüknek köszönhetően rázkódásállók.

Powersports Freshpack

Az ólmos-savas akkumulátor-technológiával készült Powersports Freshpack már az első fordulattól kezdve megbízható indítóerőt kínál. Az akkumulátor még a legnagyobb igénybevételt jelentő körülmények között is folyamatosan kiemelkedő teljesítményt nyújt. Bővebben a Powersports Freshpack akkumulátorokról

A VARTA® Powersports AGM akkumulátorok karbantartásmentesek és nem igényelnek felöntést. Savcsomagos, száraz töltésű akkumulátorok.

Powersports AGM

Powersports AGM akkumulátoraink tervezésekor az extrém körülményekre összpontosítottunk. A fejlett AGM-technológiával, rendelkező kifinomult termék tartósan maximális energiaellátást biztosít és teljesen gondozásmentes Bővebben a Powersports AGM akkumulátorokról

VARTA® Akkumulátor-kereső

VARTA® Kereskedő-kereső

Egyéb márkakereskedők keresése