Professional Deep Cycle

Professional Deep Cycle

Egy mélyciklusú (deep cycle) akkumulátort kifejezetten úgy terveznek, hogy töltését rendszeresen a mélykisülésig leadja, majd újratöltődjön. Ezzel szemben az indítóakkumulátorokat úgy alakítják ki, hogy a motor indítása céljából rövid ideig nagy áramot adjanak le. A VARTA Professional Deep Cycle akkumulátorokban használt lemezek aktív anyaga nagyobb sűrűségű, mint a standard személyautó-akkumulátorokban használt lemezeké. Ennek köszönhető, hogy az aktív anyag vesztesége vagy kapacitáscsökkenés nélkül elviselik a kisülés és feltöltődés jelentette megterheléseket.

Professional Deep Cycle legfontosabb előnyei

  • Más márkák termékeinél 40-50%-kal több ciklus (GC2 > 700 ciklus 80%-os kisülési foknál)
  • A GC-2 (6V) és a GC-8 (8V) modellek hosszabb időtartamokat biztosítanak az egyes töltések között és ciklusállóbbak
  • Az egész modellsorozat a legjobbak közé tartozik a tartalékkapacitás, a töltésfelvétel és a teljes élettartam tekintetében
  • Minden szellőzőnyílás egy fordulattal nyitható, ezáltal egyszerű karbantartás

Miért válassza a VARTA® Professional Deep Cycle akkumulátorokat

A Clarios által kínált VARTA® Professional Deep Cycle akkumulátorokban világszerte megbíznak ügyfeleink. A VARTA® Professional Deep Cycle akkumulátorok hosszabb élettartamúak, kevésbé korrodálódnak és alacsonyabb a fenntartási költségük. Vigye járművét VARTA® technológiával dolgozó szervizbe, és megtapasztalja a kiváló akkumulátorcsere szolgáltatást.

VARTA® Akkumulátor-kereső


Ön szakmabeli? Használja speciális keresőnket a VARTA Partner Portal.

VARTA® Kereskedő-kereső

Egyéb márkakereskedők keresése