VARTA® Partner Portál - fiók létrehozása

Ezen az űrlapon a nevét és az elérhetőségi adatait kell megadni. Kérjük, tekintse meg Adatvédelmi irányelveinket arra vonatkozóan, hogyan védjük és kezeljük az Ön által megadott adatokat.


*Elfogadom a Felhasználási feltételeket
Igen, további értesítést szeretnék kapni a(z) VARTA vállalat jövőbeni értékesítési, valamint terméket és márkát érintő aktualitásaira vonatkozóan.

Nem, nem kívánok további értesítést kapni a(z) VARTA vállalat értékesítési, valamint terméket és márkát érintő aktualitásaira vonatkozóan.

Létrehozás

A fenti űrlap kitöltésével és a „Feliratkozás“ gomb bejelölésével, megerősíti, hogy átnézte, megértette és elfogadta adatvédelmi irányelvünket, valamint a sütikre vonatkozó feltételeinket.

Olvassa el adatvédelmi szabályzatunkat

Adatvédelem

Személyes adatait kizárólag az adatvédelmi törvények megfelelő előírásai szerint gyűjtjük össze, használjuk és tároljuk. A megadott adatokat kizárólag a VARTA® Partner Portál használatához szükséges célokra mentjük el és használjuk fel. Ha visszavonja a tároláshoz való hozzájárulását, az adatokat töröljük. Az Ön beleegyezése nélkül nem adjuk tovább adatait reklámcélból, vagy külső feleknek. Ajánljuk, hogy olvassa el Adatvédelmi Szabályzatunkat is, amelyet megtalál honlapunkon, és amelyre a jelen Felhasználási Feltételekben is utalunk.

Az oldal tartalma

Oldalunk olyan védjegyeket, szolgáltatási védjegyeket, szerzői jogvédelemmel rendelkező anyagokat, és más tartalmakat tartalmaz, amelyek a mi tulajdonunkban állnak, a mi licencünkkel rendelkeznek, vagy a mi engedélyünkkel használhatók. A Tartalomhoz való minden jogosultság és jogcím kizárólagos tulajdonosai mi vagyunk - ezek között szerepel minden szerzői jog, védjegy, és más szellemi tulajdonhoz való jog is. A tartalmat előzetes írásos engedélyünk nélkül nem mentheti, módosíthatja, másolhatja, publikálhatja, nem jelenítheti meg, nem továbbíthatja, nem alakíthatja át, és semmilyen módon nem húzhat előnyt belőle. Fenntartjuk a jogot, hogy a jelen oldalon található bármilyen tartalmat előzetes értesítés nélkül módosítsunk.

Felelősség kizárása

A jelen weboldal készítése során mindent megteszünk azért, hogy az itt található információk a lehető legfrissebbek, leghelyesebbek és legérthetőbbek legyenek. Előfordulhat azonban, hogy véletlenül mégis hibás információ jelenik meg az oldalon. A honlapunkon található szolgáltatásokat, információkat és adatokat bármilyen garancia nélkül biztosítjuk.

Amennyiben oldalunkon más, külső felek weboldalára mutató hivatkozások szerepelnek, az ilyen oldalakon, vagy az ilyen oldalakon hivatkozott más oldalakon található információkért, közlésekért vagy anyagokért nem vállalunk semmiféle felelősséget. Határozottan kijelentjük, hogy nem feltétlenül értünk egyet harmadik feleknek egy hivatkozott oldalon található tartalmaival és/vagy véleményével.

Honlapunk használatával megerősíti, hogy tudatában van az oldal használatával kapcsolatos minden kockázatnak. Ide tartozik a számítógépére jelentett veszély, a szoftverek vagy adatok sérülésének veszélye, amit okozhat bármilyen vírus, szoftver vagy más fájl, amelyet weboldalunk, illetve annak elérése átadhat vagy aktiválhat. Semmilyen körülmények között nem vállalunk felelősséget semmiféle közvetlen vagy közvetett, különleges, véletlen, vagy következményes kárért, ideértve - de nem kizárólag - a bármilyen módon a weboldalunkon található információk használatához vagy nem rendeltetésszerű használatához, illetve az információk hiányához kapcsolódó bevételkiesést vagy nyereségkiesést is.

VARTA® Akkumulátor-kereső

VARTA® Kereskedő-kereső

Egyéb márkakereskedők keresése