Egy férfi csavarkulccsal a kezében áll egy autószervizben

Üdvözöljük a VARTA® Partner Portál belépési honlapján

A VARTA® segítségével hatékonyabban tudja vállalkozását működtetni. Még ma legyen a partnerünk és teljes körű felvilágosítást kap az akkumulátorra vonatkozóan, ideértve a beszerelési időtartamot és a felszerelési utasítást, valamint az általános tájékoztatást. Lépjen be weboldalunk partneri részére és keresse meg az Önnek megfelelő akkumulátort és az akkumulátorcserére vonatkozó útmutatót. Azáltal, hogy a szerelőműhelyébe érkező összes akkumulátor leteszteli, segít a hibás akkumulátorok kiszűrésében, mielőtt még azok lerobbannának! Ismerkedjen meg közelebbről Akkumulátor Tesztelő-Ellenőrző Programunkkal!

Belépés a VARTA® Partner Portálra

Kép egy emberről, aki táblagépet tart a kezében, amelyen a VARTA® Truck Portál bejelentkezési oldala látható

Optimalizálja tulajdonosi összköltségeit!

Az utóbbi években a haszongépjárművekre és az akkumulátorokra vonatkozó követelmények teljesen megváltoztak. A VARTA új szolgáltatási, képzési és információs platformot kínál a haszongépjármű-flotta üzemeltetőinek támogatására. Itt bővebb tájékoztatást talál az akkumulátor karbantartására, kiválasztására és a költségoptimalizálásra vonatkozóan.

További információk

Test Every Battery

Akkumulátor Tesztelő- Ellenőrző Program

Miért csatlakozzon az akkumulátor tesztelő-ellenőrző programhoz? A legtöbb gépkocsivezető számára az autóakkumulátor egyszerűen csak egy javítandó alkatrész. Mivel minden harmadik autó az akkumulátor miatt robban le, ezért van értelme az akkumulátort karbantartásra szoruló alkatrésznek tekinteni.

Bővebb tájékoztatás

Power News

Power News

Töltse le a VARTA® hírlevelének legfrissebb és korábbi kiadványait.

Power News kiadványok