Keresés
Akkumulátorok

Keresés
Kereskedők

Silver Dynamic
Ha történetesen csúcsminőségű akkumulátort keres nagy energiaigényű, felsőkategóriás gépkocsija üzemeltetéséhez, illetve olyat, amely tartós teljesítményt nyújt a speciális Start-Stop technológiához, a VARTA Silver Dynamic akkumulátorainak pont olyan a teljesítőképessége és páratlan a teljesítménye, mint amilyenre Önnek szüksége van.
Ha többre kíváncsi
Blue Dynamic
Ha azért hagyatkozik gépkocsija biztonságosságára és tartós teljesítményére, hogy mindent egy nap alatt elintézhessen, a VARTA Blue Dynamic akkumulátorai biztosítják a járműhöz szükséges extra teljesítményt, beleértve a hagyományos Start-Stop funkcióval bíró járműveket is. Ha azt szeretné, hogy gépkocsija a rossz időjárási viszonyokra való tekintet nélkül mindig induljon, a Blue Dynamic akkumulátorcsalád a megfelelő választás.
Ha többre kíváncsi
Black Dynamic
Az ár és a kiváló teljesítmény között a megfelelő egyensúlyt kereső elsőgépkocsis vezetők számára a VARTA Black Dynamic akkumulátorai minőségi teljesítményt kínálnak, amely teljesítmény – ebben biztos lehet – megbízhatóan tartósabb is. A Black Dynamic akkumulátor segít kiküszöbölni az akkumulátor meghibásodását, miközben – a folyamatos haladás fenntartása mellett – megfelel járműve energiaigényeinek is.
Ha többre kíváncsi

Hol válik be a VARTA

SzemélyautókAkkumulátorok Start-Stop rendszerekhezHaszonjárművekPowersportsSzabadidő
Tab_Automotive_275x100.jpg

A Dynamic Trio. Minden eddiginél nagyobb teljesítménnyel.

Akár legelső gépkocsiját, családi autóját, Start-Stop funkcióval bíró gépkocsit vagy nagyobb energiaigényű, nagy felszereltségű járművet használ, mi segítünk kiválasztani, melyik a megfelelő VARTA akkumulátor Önnek és a kocsijának. Ha a Silver, Blue vagy Black Dynamic Trio akkumulátorok bármelyikével rendelkezik, nyugodtan vezethet, tudva, hogy kocsija kiváló akkumulátorteljesítménnyel üzemel.

Fedezze fel a technológiát Fedezze fel a Dynamic Trio akkumulátorokat

Tab_StartStop_275x200.jpg

A gépjármű-akkumulátorok jövőjének irányítója.

A VARTA Silver Dynamic AGM és Blue Dynamic EFB akkumulátorai kitűnő választást képviselnek, ha a Start-Stop funkcióval bíró és nagyon áramigényes járművek meghajtásáról van szó. A speciális vagy bemeneti szintű Start-Stop technológia miatt nyugodtan megbízhat AGM és EFB akkumulátorainkban. Annak érdekében, hogy bármit elláthassanak árammal, ami az útjukba kerül, a Silver Dynamic AGM és Blue Dynamic EFB akkumulátorok páratlan megbízhatóságot és teljesítményt kínálnak.

Fedezze fel a technológiát  Legyen VSSP-partner   Lépjen oda, ahol a VSSP-partnereknek be kell jelentkezniük
Fedezze fel a Silver AGM-et és a Blue EFB-t

Batteries_CommercialVehicle_285x160.jpg

Nagy költséghatékonyság, kis karbantartási igény

Nem számít, hogy kisteherautókat, kamionokat, buszokat, tűzoltóautókat, talajegyengető gépeket vagy mezőgazdasági járműveket tart fenn, specializált termékeink átfogó választéka garantálja, hogy minden felhasználásra megtalálja a helyes megoldást. A VARTA Promotive akkumulátorok mozgásban tartják flottáját, ugyanakkor csökkentik az üzemeltetés összköltségét.

Fedezze fel a technológiát 
Látogasson el az üzleti portálra

NÉZZE MEG, MENNYIT TAKARÍTHAT MEG
Számítsa ki, mennyit takaríthat meg
Batteries_Powersports_275x235.jpg

Új fejlesztésű akkumulátorok a Powersports legújabb trendjeihez

A VARTA 65 termékkel átfogó választékot kínál a Powersports területén – és a számuk egyre nő. Mindegy, hogy Ön egy motorkerékpár vagy jetski, hójáró, robogó vagy quad büszke tulajdonosa, a VARTA Powersports termékcsaládban megtalálja a helyes akkumulátort. Ha üléses fűnyírója van, abba is talál nálunk akkumulátort.

Fedezze fel a technológiát 

Batteries_LeisureIndustrial_275x235.jpg

Nincs semmi, ami határt szabna utazási vágyának

Borulásbiztos, rázkódásbiztos, kifolyásbiztos és „gondmentes“… Sok oka van, amiért megbízhat akkumulátorainkban, ha lakókocsit, lakóautót, bármilyen hajót, ill. golfkocsit vagy caddie-t üzemeltet. Talán a két legfontosabb: maximális megbízhatóságuk és óriási energiatartalékuk – útközben, távol otthonától.

Fedezze fel a technológiát 

VARTA Promotive EFB

Technológiai etalon a haszongépjárművek esetében

Az új VSSP 2.1

A VARTA Start-Stop szervizprogramjának következő generációja. Már elérhető!

További részletek:

MINDEN AKKUMULÁTORT MEG KELL VIZSGÁLNI