Régi sárga és kék VARTA® hirdetés

Bízzon a VARTA® akkumulátorokban

Bárhová is visz az útja, a VARTA akkumulátorok a teljes energiaellátást biztosítják az odajutáshoz. Akár legelső autóját vagy Start-Stop funkciójú gépkocsiját, akár pedig nagy energiaigényű, nagy felszereltségű járművét vezeti, a VARTA Black, Blue és Silver Trio Dynamic akkumulátorai biztosítják a szükséges energiát.

Termékeink ma már megtalálhatók gépjárművek, motorcsónakok, motorkerékpárok és lakóautók millióiban. Mérnökeink szakértelmet és precizitást visznek minden egyes VARTA akkumulátorba. A VARTA akkumulátorok hosszabb élettartamot, kevesebb korróziót és alacsonyabb üzemeltetési költségeket biztosítanak, ami mind olyan tulajdonság, melyet minden termékünk esetében megtalál a speciális Start-Stop gépjárműipari választéktól egészen a profi motorcsónakokig. Ha a VARTA akkumulátort választja, a megbízható precíziós technológia mellett teszi le a voksot, mely saját osztályában a legjobb gyártási színvonalat nyújtja.

Céltudatos innovációa VARTA akkumulátorok képviselik a hajtóerőt az olyan üzemanyag-takarékos innovációk mögött, mint a Start-Stop rendszerű gépkocsimotorok. Miután akár 20 százalékkal kisebb emisszió biztosítására készítik őket, megbízhatóan képesek indítani az Ön gépkocsijának motorját újból és újból, egyszersmind hatékonyan csökkentik az üzemanyag-fogyasztást is.

A Premium élmény – Vigye járművét VARTA® technológiával dolgozó szervizbe és megtapasztalja a kiváló akkumulátorcsere szolgáltatást.

Ütős történet – a VARTA márkának több mint 130 évre nyúlik vissza a története. Egyrészt a VARTA akkumulátorokat gyárilag szerelik be a jelentősebb gépkocsigyártók, másrészt azokban globálisan megbíznak a vezetők is.

A globális piacvezető támogatásával: Clarios

A VARTA akkumulátorok hajtóereje a fejlett energiatárolási megoldások terén globális piacvezető szerepet betöltő Clarios, korábbi nevén Johnson Controls Power Solutions. A globális szinten egyre intelligensebb alkalmazások iránti növekvő piaci kereslet kielégítése érdekében együttműködünk ügyfeleinkkel. 16 ezer munkatársunk dolgozik a gyakorlatilag minden járműtípushoz megfelelő, korszerű akkumulátor technológiák portfóliójának fejlesztésén, gyártásán és terjesztésén. Ezek a technológiák egyedülállóan fenntarthatóak, új generációs teljesítményt nyújtanak, sőt mindennapi életükben biztosítják a megbízhatóságot, a biztonságot és a kényelmet. Értéket jelentünk az ellátási lánc minden egyes résztvevője számára, emellett hozzájárulunk az általunk kiszolgált közösségek és bolygónk virágzásához.

Bővebb tájékoztatás

VARTA® Akkumulátor-kereső


Ön szakmabeli? Használja speciális keresőnket a VARTA Partner Portal.

VARTA® Kereskedő-kereső

Egyéb márkakereskedők keresése