Elkötelezettek vagyunk a környezetvédelem mellett

Egy mosolygó kislány ül az autóban és csukott szemmel plüss maciját ölelgeti

A Johnson Controls a fenntartható eljárásokat és a földünkre nagy hatást gyakorló kezdeményezéseket kiemelten kezelő vállalat. A környezet iránti kötelezettségvállalásunk, amely elsősorban hulladékelkerülő folyamatainkban és más felelősségteljes eljárásainkban mutatkozik meg, a kezdetek óta vállalati felelősségérzetünk fontos része. Ezen elkötelezettségünket fémjelzi ecosteps® programunk, amely a használt ólmos-savas akkumulátorok újrafeldolgozását és szakszerű ártalmatlanítását segíti.

Folyamatosan keressük annak a módját, hogy termékeink és eljárásaink környezetre gyakorolt hatását minimalizáljuk. Ezért üzemi berendezéseinket javítjuk, a fenntarthatóságot a teljes szállítási lánc mentén elősegítjük, a természetes forrásokkal és nyersanyagokkal pedig felelősségteljesen bánunk.

Egy fenntartható üzlet a jövő generációk javára

A Johnson Controls-nál folyamatosan azon dolgozunk, hogy mindenben, amit teszünk, megszilárdítsuk a környezettudatosságot és a fenntarthatóságot. Az elsőosztályú technológiákat és az egész világon példásnak számító eljárásokat alkalmazó termelőberendezéseink lehetővé teszik, hogy a termelésben és az újrahasznosításban az iparág új mércéit állítsuk fel az egészség, a biztonság és a környezeti hatások tekintetében.

A fenntarthatóság iránti elkötelezettségünket a hibrid- és elektromos autókba gyártott modern akkumulátorok területén elért innovációink is mutatják. A cserealkatrész-piacot is ellátjuk a legújabb technológiai fejlesztésekkel és így segítünk vásárlóinknak abban, hogy energiát takarítsanak meg, csökkentsék a környezetszennyezést és az üzemanyag-fogyasztást, ill. hasznosítsanak többet újra.

Elsők vagyunk az ólmos-savas akkumulátorok újrahasznosításában

A Johnson Controls büszke arra, hogy részese volt a zárt körforgásos újrahasznosítási rendszer kifejlesztésének, amely az újrahasznosítás területén szerte a világon az egyik legnagyobb sikertörénet. Vásárlóink felbecsülhetetlen segítségének köszönhetően nekünk is részünk volt abban, hogy az ólmos-savas autóakkumulátor a leggyakrabban újrahasznosított végfelhasználói termékké váljon az USA-ban – 97% fölötti begyűjtési aránnyal!

Európa leghaladóbb újrahasznosító központját már 1905-ben megnyitotta a JCI a németországi Krautscheidban. Hogy még hatékonyabban működhessen, éppen teljes felújításon esik át.

Látogassa meg a Johnson Controls-t és tudjon meg többet a fenntarthatóságról

ecosteps®: az akkumulátorok újrahasznosításának felelősségteljes és fenntartható módja

Hatékony újrahasznosítási programunk, az ecosteps a legaktuálisabb logikus lépésünk a természetes források megőrzése és a környezetvédelem érdekében tett fáradozásaink során. Az ecosteps kezdeményezést azért hívtuk életre és azért vezetjük be most egész Európában, hogy a használt járműakkumulátorokat szakszerűen ártalmatlanítsuk, újrahasznosítsuk, valamint Önnek is jó legyen a lelkiismerete annak tudatában, hogy az akkumulátorból a teljes ólommennyiség minden törvényes előírás betartása mellett eltávolításra és újrahasznosításra kerül.

Ebből a megfontolásból már egész Európából igen sok műhely csatlakozott a programhoz és lett hivatalos használtakkumulátor-gyűjtőhely.


VARTA® Akkumulátor-kereső

VARTA® Kereskedő-kereső

Egyéb márkakereskedők keresése