VARTA® akkumulátor a gépsoron gyártás alatt

Nedves technológia

A VARTA® a széles körű járművekhez alkalmas nedves, ólomsavas akkumulátorok portfólióját kínálja, melyek széleskörű járműveket foglalnak magukba. Minden akkumulátort úgy fejlesztettünk ki, hogy az megfeleljen az eredeti berendezésgyártók és a másodlagos piaci ügyfelek globális ügyfélbázisában jelentkező egyedi igényeinek.

A nedves ólmos-savas akkumulátor a leggyakoribb típusú akkumulátor. A kénsavat tartalmazó folyékony elektrolit fedi a belső alkatrészeket. A VARTA nedves akkumulátorok lezárt kivitelben kaphatók, így azok szivárgásmentesek.

Egy nedves VARTA® akkumulátor részletes kivágása

Gépjármű nedves akkumulátorok

Nedves, 12-voltos akkumulátorainkat úgy alakítottuk ki, hogy azok megfeleljenek napjaink járműveinek elektromos igényeinek; időről-időre megbízható indítóerőt nyújtsanak a legnehezebb éghajlati viszonyok között is. Termékeink rendelkeznek exkluzív PowerFrame® rácstechnológiánkkal.

Vízi nedves akkumulátorok

Vízi indító és mélyciklusú akkumulátorok teljes termékportfólióját kínáljuk, melyek hosszabb ideig tartják ügyfeleinket a vízen. A nagy indítóerejű akkumulátoroktól kezdve a standardon át a kiterjesztett mélyciklusú nedve akkumulátorokig ügyfeleink igényeinek megfelelően mindenféle vízi akkumulátorral rendelkezünk. A hagyományos nedves akkumulátoroktól eltérően a VARTA Professional Dual Purpose akkumulátorok kiömlés biztosak és rövid időre 90° fokban is megdönthetők.

Fontosabb előnyei:

  • Az indítóakkumulátorok hirtelen robbanó motorindító erőt nyújtanak.
  • A mélyciklusú akkumulátorok motorokat indítanak, és elektromos berendezéseket látnak el energiával, amikor a motor nem működik.
  • Tartósabb felépítés fokozott ciklikus kapacitással, mely javítja a mélyciklusú alkalmazások élettartamát.

Üléses fűnyírók és kerti nedves akkumulátorok

Üléses fűnyírókhoz való és kerti akkumulátorainkat úgy alakítottuk ki, hogy azok megbízható indítóerőt nyújtsanak minden alkalommal. A termék fontosabb tulajdonságai:

  • Kényelmes és gondozásmentes kivitel.
  • Elválasztók védik a lemezeket, kiemelkedő indítóteljesítmény és megakadályozza a belső rövidzárlat előfordulását.

Nehéz haszonjármű nedves akkumulátorok

Nagy teherbírású, kereskedelmi fokozatú akkumulátorainkat a kiemelkedő teljesítmény és a kihívásokkal teli környezetben jelentkező fokozott ciklikusság érdekében alakítottuk ki. A PowerFrame® rácstechnológia hosszabb élettartamot, korrózióállóságot és akár 70%-kal jobb áramfolyást nyújt.

További tulajdonságai:

  • A gondozásmentes szellőzőnyílások növelik az akkumulátor élettartamát és megelőzik a korróziót.
  • Ólom ötvözet pántok és horgonykötés növeli a rázkódás-ellenállást.
  • Integrált összecsukható fogantyú lehetővé teszi a könnyű hordozást és felszerelést.
  • Ütésálló tok megerősített végfalakkal a tartósság érdekében.
  • Robusztus választófalak ellenállnak a rövidzárlatnak.

VARTA® Akkumulátor-kereső


Ön szakmabeli? Használja speciális keresőnket a VARTA Partner Portal.

VARTA® Kereskedő-kereső

Egyéb márkakereskedők keresése