VARTA® Akkumulátor-kereső


Ön szakmabeli? Használja speciális keresőnket a VARTA Partner Portal.

VARTA® Kereskedő-kereső

Egyéb márkakereskedők keresése

Bízzon a VARTA® akkumulátorokban – A legjobb akkumulátorok a globális piacvezetőtől

A modern járművek a legmagasabb az energiaigényük. A VARTA® akkumulátorok a jármű „szívét” hajtják, legyen az akár Start-Stop rendszerű, hagyományos autó, motorkerékpár, haszonjármű, kamion vagy szabadidős sport jármű. A VARTA® mindig a legjobb megoldás!

Tudjon meg többet

VARTA® Akkumulátor-tesztelő-ellenőrző program

Végeztesse el az AKKUMULÁTOR TESZT-ELLENŐRZŐ programot. Mert minden harmadik autó az akkumulátor miatt robban le. Teszteltesse, mielőtt a meghibásodik.

Tudjon meg többet

AKKUMULÁTOR ALKALMAZÁSOK

Személyautó

Személyautó akkumulátorok

Akár a legelső autóját vezeti, vagy akár családi autóval, start-stop funkcióval rendelkező autóval, vagy magas energiaigényű, jól felszerelt járművel rendelkezik, mi odairányítjuk a járművéhez megfelelő VARTA® akkumulátorhoz.

Nehéz haszonjármű

Nehéz haszonjármű akkumulátorok

Sokat változott a haszongépjármű-szektor: a jogszabályok szigorúbb kibocsátási normákat írnak elő, több a járművekben eltöltött éjszakák száma, illetve nagyobb a kényelmi berendezések és az egyéb elektromos fogyasztók száma, pl. parkolási hűtés / fűtés. A fejlett VARTA® haszongépjármű akkumulátorokkal Ön minden változásra alaposan felkészült - még a költségek (TCO) csökkentésére is.

Powersports

Powersports akkumulátorok

A Powersports a járművek széles skáláját felölelik, ideértve a motorkerékpárokat, quadokat, jet skiket, mindenféle terepen közlekedő és terepjáró járműveket (ATV-k és UTV-k), robogókat, hójárókat és még a fűnyírókat is. Biztosan minden alkalmazáshoz talál megfelelő VARTA® akkumulátort.

Szabadidő

Szabadidő akkumulátorok

A VARTA® Professional választékunk speciálisan vízi járművek, pl. elektromos hajók, jachtok és motorcsónakok, továbbá mindenféle lakókocsi és lakóautó energiaellátására készült. Golfkocsikhoz és hasonló felhasználásokhoz válassza a VARTA® szabadidős akkumulátorokat, amelyeknek mindig számíthat kivételesen nagy teljesítményére és megbízhatóságára.