VARTA® akkumulátorok lakókocsikhoz

Piros cabriolet fehér lakókocsival halad egy vidéki úton

A VARTA® lakókocsi akkumulátorok erős és szivárgásmentes felépítéssel rendelkeznek, és az AGM-technológiának köszönhetően ütés-, illetve rázkódás-ellenállók. A hagyományos akkumulátorok ciklusállóságának nyolcszorosát nyújtó akkumulátor különösen hosszú élettartamú.

A VARTA® Professional Dual Purpose AGM akkumulátort lehet motor beindításához és a berendezések és elektronikai készülékek energiaellátásra lehet használni.

Professional Dual Purpose AGM

A közepes energiaigényű szabadidős berendezésekhez való VARTA® Professional Dual Purpose AGM akkumulátort lehet a motor beindításához, valamint a tartozékok, illetve elektronikus berendezések működtetésére használni. Az AGM-technológia kiváló ütés- és rázkódás ellenállást nyújt. Bővebben a Professional Dual Purpose AGM akkumulátorról

A VARTA® Professional Deep Cycle AGM akkumulátorok ideálisak a nagy teljesítményű elektromos hajókhoz, jachtokhoz és lakóautókhoz, mert ütésellenállók.

Professional Deep Cycle AGM

A VARTA® Professional Deep Cycle AGM akkumulátor AGM-technológiát használ a hatalmas energiatartalékokhoz, hogy hosszú élettartama alatt azzal táplálja az elektromos készülékeket. Minimális önkisülése révén tökéletes a szezonális használatra és teljesen gondozásmentes. Bővebben a Professional Deep Cycle AGM akkumulátorról

VARTA® Akkumulátor-kereső

VARTA® Kereskedő-kereső

Egyéb márkakereskedők keresése