Egy férfi csavarkulccsal a kezében áll egy autószervizben

Üdvözöljük a VARTA® Partner Portál belépési honlapján

A VARTA® segítségével hatékonyabban tudja vállalkozását működtetni. Még ma legyen a partnerünk és teljes körű felvilágosítást kap az akkumulátorra vonatkozóan, ideértve a beszerelési időtartamot és a felszerelési utasítást, valamint az általános tájékoztatást. Lépjen be weboldalunk partneri részére és keresse meg az Önnek megfelelő akkumulátort és az akkumulátorcserére vonatkozó útmutatót. Azáltal, hogy a szerelőműhelyébe érkező összes akkumulátor leteszteli, segít a hibás akkumulátorok kiszűrésében, mielőtt még azok lerobbannának! Ismerkedjen meg közelebbről Akkumulátor Tesztelő-Ellenőrző Programunkkal!

Belépés a VARTA® Partner Portálra

Kép egy emberről, aki táblagépet tart a kezében, amelyen a VARTA® Truck Portál bejelentkezési oldala látható

Optimalizálja tulajdonosi összköltségeit!

Az utóbbi években a haszongépjárművekre és az akkumulátorokra vonatkozó követelmények teljesen megváltoztak. A VARTA új szolgáltatási, képzési és információs platformot kínál a haszongépjármű-flotta üzemeltetőinek támogatására. Itt bővebb tájékoztatást talál az akkumulátor karbantartására, kiválasztására és a költségoptimalizálásra vonatkozóan.

További információk

Test Every Battery

Akkumulátor Tesztelő- Ellenőrző Program

Miért csatlakozzon az akkumulátor tesztelő-ellenőrző programhoz? A legtöbb gépkocsivezető számára az autóakkumulátor egyszerűen csak egy javítandó alkatrész. Mivel minden harmadik autó az akkumulátor miatt robban le, ezért van értelme az akkumulátort karbantartásra szoruló alkatrésznek tekinteni.

Bővebb tájékoztatás